Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psalmzangavond Werkvisie De Hoop

Psalmzangavond Werkvisie De Hoop

Om de niet ritmische samenzang te begeleiden bespelen deelnemers van leerwerkbedrijf locatie Ambachtse Bedrijven, in de eeuwenoude Dorpskerk het orgel. Het eigen samengestelde koortje zal ook een aandeel hebben, evenals de bovenstemgroep uit Alblasserdam.

Thema van de avond is ‘Verootmoediging en Dankbaarheid’.
De collecte is bestemd voor uitbreiding van afdeling ‘De Hoop Inpak’.
Aanvang 19.30 uur.

Wanneer?
4 oktober 2019 van 19.30 tot 22.30 uur
Organisator
Werkvisie De Hoop
Locatie:
Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.