Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Duyschot Concert - Apollo Ensemble

Duyschot Concert - Apollo Ensemble

Eerste Duyschot van seizoen 2019-2020: Apollo Ensemble met ‘Italië in volle bloei’.
Het Apollo Ensemble is een unieke groep. Het speelt ‘oude muziek’ maar is zelf springlevend en weet van ieder programma een waar feestje te maken.

Zaterdag 12 oktober opent het Apollo Ensemble de serie Duyschot Concerten 2019-2020 met een gevarieerd barokconcert: “Italië in volle bloei”. Een programma met Italiaanse barokmuziek uit de 16e, 17e en 18e eeuw, voor viool, dulciaan (voorloper van de fagot) en fagot met klavecimbel en orgel. Bij dit concert zal het Apollo Ensemble gebruik maken van het mooie Duyschot orgel  van de Dorpskerk. Een keur van componisten komt voorbij: uit de 18e eeuw staan Vivaldi, Veracini, Händel  en Galuppi op het programma; uit de 16e en 17e eeuw Ortiz en Fontana.

Zaterdag 12 oktober 
Dorpskerk, Kerkplein 13.
Aanvang: 16.00 uur.
Toegang: € 10,-
Onder de 18 jaar gratis.

Foto: Het Apollo Ensemble

Wanneer?
12 oktober 2019 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Duyschot Concerten
Locatie:
Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.