Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mannenavond met Henk Russcher

Mannenavond met Henk Russcher

Vandaag is er de vakantie bijbel week mannenavond. Alle mannen zijn van harte uitgenodigd in het Hervormd Jeugdcentrum. Deze avond zal Henk Russcher spreken over het thema: SCHATRIJK. Na afloop kunt u nog genieten van een hapje en drankje.

Deavond begint om 20.00 uur | Inloop vanaf 19.45 uur.
De koffie staat klaar!

Wanneer?
22 oktober 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Hervormd Jeugdcentrum, Vijverhof 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.