Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade filmavond Green Book

Cascade filmavond Green Book

Vandaag draait de Award winnende film ‘Green Book’. Dit hartverwarmende, waargebeurde verhaal gaat over de donkere pianist Don Shirley (Mahershala Ali) die in 1962 met zijn blanke lijfwacht (Viggo Mortensen) door het racistische zuiden van Amerika reist. De film duurt 130 minuten en bevat een pauze. Geschik vanaf 12 jaar.

Kaartjes kosten Euro 6,00 p.p. en zijn te bestellen via de website

Wanneer?
23 oktober 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
St. Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 51
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.