Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrouwenavond met Jantina Boelaars

Vrouwenavond met Jantina Boelaars

Vandaag is er de vakantie bijbel week vrouwenavond. Deze avond zal Jantina Boelaars de gastspreker zijn. Zij steunt de Josephat Torner Foundation Europe en beklom de 5.895 meter hoge Kilimanjaro om aandacht te vragen voor kinderen met albinisme. Vooral in Oost-Afrika zijn albino's hun leven niet zeker, omdat hun huid en botten genezing en voorspoed zouden brengen. Jantina is zelf moeder van een adoptiezoon met albinisme.

Deavond begint om 20.00 uur | Inloop vanaf 19.45 uur.
De koffie staat klaar!

Alle vrouwen zijn van harte welkom.
Uiteraard is een kleine gift voor het goede doel welkom.

Wanneer?
24 oktober 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Hervormd Jeugdcentrum, Vijverhof 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.