Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby Dri­ve-in - Babyspel

Baby Dri­ve-in - Babyspel

Bij de Baby Drive-in ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling van je kleintje. Hier heeft hij of zij een heel leven plezier van. Rondkruipen, verschonen, voeden en slapen, alles mag tijdens de Baby Drive-in. Kom langs en laat je verrassen door het aanbod en interessante gasten.

Vandaag Babyspel
Welke spelletjes kan je met je baby doen? Hoe help je de motorische ontwikkeling? Ontdek het tijdens deze baby drive-in in samenwerking met Kinderfysiotherapeut Ellen Rietveld.

Entree is gratis.

Wanneer?
25 oktober 2019 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.