Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Kunstenaar Peter van Klaveren

Koffie met... Kunstenaar Peter van Klaveren

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Kunstenaar Peter van Klaveren
Zijn passie voor Rotterdam legt hij vast in zijn schilderijen, de bekende iconen zoals "De Hef / Erasmusbrug ed. maar ook schildert hij stadsnatuur die je niet direct zou verwachten in een stad als Rotterdam. Verder vertelt hij over een nieuwe ontwikkeling in zijn werk. De werken van Peter van Klaveren zijn de hele maand december te bewonderen in de Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht. Entree is gratis.

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
5 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.