Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zangdienst met regiokoor Adonai in de Open Hof

Zangdienst met regiokoor Adonai in de Open Hof

Vandaag kan er weer samen gezongen worden in de Open Hof, aanvang 17.00 uur.  Dit keer worden er advents- en kerstliederen gezongen. Als gastkoor zal deze middag het bekende Regiokoor Adonai uit Waddinxveen optreden. Dit koor is al meerdere keren te gast geweest in de Open Hof en staat garant voor prachtige koorzang. De bijbehorende beamerbeelden leveren zij zelf aan en zorgen voor een indrukwekkende presentatie van beeld en geluid.

Het koor wordt muzikaal bijgestaan door fluitiste Renate Hooijer en pianist Kees de Bruin. De muzikale leiding is in handen van dirigent Peter Burger, die ook deze middag het orgel zal bespelen.

Als samenzangliederen staan onder andere de volgende bekende titels geprogrammeerd: “Daar is uit ’s werelds duist’re wolken” - “Er is een God die hoort” - “Midden in de winternacht” en “Eer zij God in onze dagen”. Ook nu kunnen belangstellenden vooraf per email een complete liturgie toegestuurd krijgen. Dat kan door een mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com.

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis, maar aan de uitgang wordt er wel gecollecteerd i.v.m. de onkosten. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, telefoon 06 28 57 15 81

Wanneer?
8 december 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Leen Koster
06-28571581
leenkoster53@gmail.com
Locatie:
de Open Hof, Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.