Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

In­loopspreek­uur In­ter­net­ban­kie­ren

In­loopspreek­uur In­ter­net­ban­kie­ren

Internetbankieren: we kunnen er bijna niet meer zonder. Maar ermee werken, valt soms niet mee. Heb je vragen? Loop gerust binnen tijdens dit Inloopspreekuur. Medewerkers van de Rabobank geven antwoorden en tips om zelfstandig én veilig online te bankieren.

Dinsdag 10 december 2019
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Entree is gratis

Wanneer?
10 december 2019 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.