Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiebijeenkomst 'Fairtradegemeente'

Informatiebijeenkomst 'Fairtradegemeente'

De werkgroep fairtradegemeente nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 11 december 2019 om 19.00 uur  in het gemeentehuis. De gemeente wil graag uiterlijk 2022 een fairtradegemeente zijn. Tijdens deze eerste bijeenkomst gaan we in op het proces wat nodig is om een fairtradegemeente te worden en hoe u daarbij kunt helpen.

Wat kunt u deze avond verwachten?
Wethouder Ralph Lafleur heet u welkom en vertelt over de ambities van de gemeente. Prof. dr. Rob van Tulder,  van de Erasmusuniversiteit Vakgroep Business-Society-Management , neemt u op boeiende wijze mee in de wereld van Sustainable Development Goals (SDGs) en de relatie met de  fairtradebeweging. Regiomanager Ruud Lambregts vertaalt daarna dit 'wereldbeeld'  naar de dagelijkse praktijk en laat zien hoe u een bijdrage kunt leveren. Vertegenwoordigers van fairtradegemeente Ridderkerk zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen.

Volgorde van sprekers:
- Wethouder Ralph Lafleur
- Prof. dr. Rob van Tulder
- Ruud Lambregts

U kunt uw steentje bijdragen!
De werkgroep fairtradegemeente bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, het onderwijs, de kerken, de verenigingen, de winkeliers en de politiek. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst omdat wij zonder uw inzet ons doel niet kunnen bereiken. Wilt u zich aanmelden of hebt u vragen stuur dan een email.

Wanneer?
11 december 2019 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Coördinator Floor van de Velde (werkgroep fairtradegemeente)
fjvandevelde@kpnmail.nl
Locatie:
in het gemeentehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.