Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PCOB Kerstbijeenkomst

PCOB Kerstbijeenkomst

De PCOB in H.I.Ambacht stelt zich ten doel de geestelijke en materiele belangen van de oudere inwoners in de meest uitgebreide zin te behartigen. Dit zijn zeker geen lege woorden. Er worden vele activiteiten georganiseerd om hier daadwerkelijk inhoud aan te geven.

Vandaag hopen we weer een ledenmiddag te houden die dan in het teken staat van de "Kerstviering".
De bijeenkomst begint om 14.00 uur. We vieren Kerst onder leiding van mevr. Joke Verweerd.

Op deze middag ‘van ontmoeting’ zijn alle leden en belangstellenden welkom!

Wanneer?
11 december 2019 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
PCOB H.I.Ambacht
Locatie:
in Wielstaete, Van Kijfhoekstraat 146
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.