Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Nancy van de Ruit

Koffie met... Nancy van de Ruit

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Nancy van de Ruit
Nancy van het Menopauzecafe spreekt over de overgang, voor sommige vrouwen een intense periode, die een enorme impact op het dagelijks leven van jou én je partner kan hebben. Om vrouwen, die in hetzelfde schuitje zitten te helpen, schreef zij het boek 'De overgang, meer dan een Hot flash'. Hoe fijn zou het zijn, om met andere vrouwen te praten die hetzelfde ervaren als jij en om (h)erkenning te vinden in deze fase van je leven.

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
12 december 2019 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.