Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstpraise 'Let there be peace'

Kerstpraise 'Let there be peace'

Let there be peace. Verlang jij naar vrede? Jezus kwam als Vredevorst naar deze aarde, maar welke vrede bedoelde Hij eigenlijk? Vrede op aarde of is er meer? Ontdek op 13 december hoe dit thema wordt uitgediept.

Er is koor- en samenzang. En ook de mimecom (groepje leden die altijd fantastische mime-, dans- of drama stukken bedenkt), is aan de slag om bij dit thema iets te laten zien.

Het beloofd een mooie avond te worden. Toegang gratis.

Wanneer?
13 december 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Jongerenkoor One Voice
Locatie:
De Ark, Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.