Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarkt in de Open Hof

Kerstmarkt in de Open Hof

Een jaarlijkse traditie in de Open Hof is de Kerstmarkt, georganiseerd ten bate van het project Versterk de kerk in het Midden-Oosten en Opvang Syrische vluchtelingen in de regio.

Op deze gezellige kerstmarkt kunt u kerststukjes kopen, er zijn diverse stands waar u fruit, bloemen en planten, sieraden en cadeau artikelen kunt aanschaffen. Tevens is een uitgebreide sortering aan boeken voorhanden en kunt u workshops volgen. Ook eten en drinken kan tegen vergoeding genuttigd worden en er vindt om 20.00 uur een loterij plaats met mooie prijzen. U bent van harte welkom.

Foto: De Open Hof - Kerststukjes

Wanneer?
13 december 2019 van 14.30 tot 20.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.