Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rad van Avontuur bij IFC

Rad van Avontuur bij IFC

Het traditionele jaarlijkse Rad van Avontuur bij IFC gaat 14 december a.s. weer draaien.nDankzij de sponsors zijn er weel heel veel mooie prijzen, waaronder een volledig verzorgd hotelweekend voor 2 personen te winnen.

Per ronde worden er veel prijzen verloot, dus de winstkans is groot. Iedereen is welkom vanaf 16.00 uur op het Sportpark Schildman, hoofkantine v.v. IFC

Wanneer?
14 december 2019 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
ICF Ambacht
Locatie:
Sportpark Schildman, Reeweg 75B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.