Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert 'Immanuel' met Reni en Elisa

Kerstconcert 'Immanuel' met Reni en Elisa

Kerst.... warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen.....
Allemaal ingrediënten die herkenbaar zullen zijn tijdens een kerstconcert van Reni en Elisa onder de naam “Immanuel”.

Reni en Elisa zullen je meenemen in een intieme sfeer waarbij zij prachtige liederen van hun kerstalbum “Immanuel” ten gehore brengen. Dit album hebben zij in december 2017 uitgebracht. Daarnaast zullen er samen met de bezoekers bekende kerstliederen gezongen worden die ons vertellen en ons eraan herinneren dat God een God van relatie is, altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel.

Het zal een mooie, hartverwarmende, intieme avond worden, waarbij de muziek, de warme sfeer en ambiance een geweldige bijdrage zullen leveren.

Bestel je tickets van Euro 10,- pst. via Zingen in de Kerk

Wanneer?
21 december 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Vrije Evangelische Gemeente Maranatha, P.C. Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.