Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijk Oudejaarsconcert van Duyschot

Feestelijk Oudejaarsconcert van Duyschot

Gloria van Antonio Vivaldi  is laatste Duyschot concert van 2019
Op 28 december zal het Vocaal Ensemble Credo het Gloria van Antonio Vivaldi uitvoeren als Oudejaarsconcert in de serie Duyschot Concerten. Het koor wordt begeleid door Rien Donkersloot (orgel) en een strijkkwartet, bestaande uit Alisa van Dijk (viool I), Irene Bossier (viool II), Anne van der Slikke-Coppoolse (altviool) en Cor Coppoolse (cello).

Foto: Vocaal Ensemble Credo - Groepsfoto

Antonio Vivaldi schreef drie Gloria’s. Het Gloria in D (RV 589) is het bekendste, hij schreef het in 1715. Deze prachtige, ingetogen compositie is te vergelijken met werken als Stabat Mater van Pergolesi, Miserere van Allegri en Ave Verum van Mozart. Zoals gebruikelijk is er na afloop van dit Oudejaarsconcert gelegenheid voor een gezellig praatje met een glaasje in de hand.

Zaterdag 28 december.
Dorpskerk, Kerkplein 13
NB aanvang: 20.00 uur!
Toegang: € 10,- p.p. Onder de 18 jaar gratis.

Wanneer?
28 december 2019 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Duyschot Concerten
Locatie:
Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.