Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente

Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente

Vanavond is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Alle inwoners zijn van harte welkom in de raadszaal van het gemeentehuis voor ontmoeting met een hapje en een drankje. Een mooie gelegenheid om persoonlijk nieuwjaarswensen uit te wisselen en bij te praten.

Wanneer?
6 januari 2020 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Gemeente HIA
Locatie:
Raadzaal Gemeentehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.