Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Workshop Sieraden maken 12+

Start Workshop Sieraden maken 12+

Ben je gek op sieraden en fashion? Dan is de workshop sieraden maken echt iets voor jou! Tijdens de 3-weekse workshop leer je verschillende technieken van sieraden maken. De gemaakte sieraden morgen uiteraard mee naar huis.

Elke maandag van 17.00 tot 18.00 uur tussen 13-01-2020 en 27-01-2020
Schrijf je snel in, want vol = echt vol!

Inschrijven via de website

Wanneer?
13 januari 2020 van 17.00 tot 18.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.