Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kindersportkledingbeurs

Kindersportkledingbeurs

In de maand november is er met alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht ontzettend veel kindersportkleding ingezameld, met deze inzamelingsactie willen wij in het kader van de duurzaamheid, kindersportkleding een sportief tweede leven geven.

Op zaterdag 18 januari 2020 mogen alle kinderen uit Hendrik-Ido-Ambacht van 4 - 12 jaar, gratis 1 set sportkleding, 1 paar sportschoenen en 1 sportattribuut komen uitzoeken. (Zolang de voorraad strekt)

Behalve het uitzoeken van nieuwe sportkleding, kunnen de kinderen deelnemen aan een sportactiviteit, culturele activiteit en genieten van een lekker zakje popcorn. Entree is gratis.

Dit evenement is een initiatief van Hi5Ambacht in samenwerking met Stichting Leergeld, Stichting Cascade en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
18 januari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.