Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Duyschotconcert rond het Klavierbüchlein für Anna Magdalena Bach

Duyschotconcert rond het Klavierbüchlein für Anna Magdalena Bach

Johann Sebastian Bach schreef in 1722 een oefenboekje voor zijn tweede vrouw Anna Magdalena Bach. In dit Klavierbüchlein staat een aantal eenvoudige, maar wonderbaarlijk mooie melodieën. Consort of Voices presenteert in duo-bezetting een selectie uit dit unieke klavierboekje.

Er wordt ook muziek van Carl Philipp Emanuel Bach uitgevoerd, zoals enkele liederen in de meer Empfindsame stijl en muziek voor klavecimbel. Sopraan Marlotte van’t Hoff zingt koralen en aria’s, waaronder het beroemde Schlümmert ein, ihr matten Augen. André Poortvliet begeleidt haar op klavecimbel en speelt een aantal solowerken van J.S. Bach op klavecimbel en op het Duyschot orgel.

Consort of Voices, bestaande uit Marlotte van ’t Hoff (sopraan) en André Poortvliet (klavecimbel, orgel), presenteert in duo-bezetting een selectie uit dit unieke klavierboekje. Er wordt ook muziek van Carl Philipp Emanuel Bach uitgevoerd.

Zaterdag 18 januari a.s. Aanvang: 16.00 uur.
Dorpskerk, Kerkplein 13.
Toegang: € 10,- Jongeren tot 18 jaar gratis.

Foto: Marlotte van ’t Hoff en André Poortvliet

Wanneer?
18 januari 2020 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Duyschot Concerten
Locatie:
Dorpskerk aan het Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.