Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Kinderballet (kleuters)

Start KunstKids - Kinderballet (kleuters)

De workshop kinderballet is een mooie manier om kennis te maken met bewegen op muziek. Kinderen leren op een speelse manier gecontroleerde bewegingen maken met hun lichaam en verschillende begin poses van ballet. Dankzij de gesponsorde balletzaal van Stichting Cascade, kunnen de kinderen voor de dansspiegels aan de slag. En natuurlijk het allerbelangrijkste; de kinderen beleven een hoop plezier tijdens de workshop!

Elke maandag van 16.00-16.45 uur tussen 20-01-2020 en 10-02-2020
Schrijf je in via de website, want vol= vol

Wanneer?
20 januari 2020 van 16.00 tot 16.45 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.