Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sprookjestheater (3-5 jaar)

Sprookjestheater (3-5 jaar)

De 10 mooiste dagen van het jaar komen er weer aan: de Nationale Voorleesdagen! Van 22 januari t/m 1 februari maken we van voorlezen een feestje. Dit gebeurt natuurlijk het hele jaar door. Maar tijdens de Nationale Voorleesdagen schenken we nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Dit doen we door middel van de mooiste verhalen en de leukste activiteiten. Het Prentenboek van het Jaar, Moppereend, en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan hierbij centraal.

Wat is er te doen in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht?
Op woensdag 22 januari kunnen kinderen van 3 t/m 5 jaar genieten van het Sprookjestheater. De sprookjesboeken worden leger en leger… Want kindjes zitten steeds vaker op de computer en gaan niet meer op avontuur. Help jij de verteller en Moppereend om nieuwe sprookjes te maken? De voorstelling wordt twee keer gespeeld: van 15.00 tot 15.30 uur en van 15.30 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden via debibliotheekaanzet.nl/voorleesdagen.

En psst, het wordt nog leuker. Want alle nieuwe jeugdleden ontvangen een vingerpoppetje van Moppereend. Zien we jou en je kleintje in de bibliotheek?

Praktische informatie
Wat:  Sprookjestheater
          In samenwerking met HI5 en Theater Cascade.
          Woensdag 22 januari, 15.00 – 15.30 uur en 15.30 – 16.00 uur
          Voor 3 t/m 5 jaar
          Toegang is gratis
          Aanmelden gewenst.

Wanneer?
22 januari 2020 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.