Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Maak je eigen dansclip (groep 5 en 6)

Start KunstKids - Maak je eigen dansclip (groep 5 en 6)

Hoe tof is het om niet alleen te dansen, maar om dit ook nog terug te kunnen zien? Tijdens de workshop, maak je eigen dansclip leer je alles om een goede dansclip te kunnen maken. Denk hierbij aan het juiste nummer kiezen, de juiste choreografie en de juiste locatie/achtergrond bij de muziek.

De dansclip wordt na het filmen door de docent bewerkt en gemonteerd. Je krijgt de dansclip mee naar huis.

Elke donderdag van 16.00-17.00 uur tussen 23-01-2020 en 13-02-2020
Schrijf je in via de website, want vol= vol

Wanneer?
23 januari 2020 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
Ikc De Tweestroom, Jan Wissenslaan 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.