Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Diëtiste Ingrid Brouwers

Koffie met... Diëtiste Ingrid Brouwers

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Diëtiste Ingrid Brouwers
Stichting Vier het Leven inspireert en brengt mensen samen. Ze zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen in de samenleving en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij. Door samen te genieten van een gezellige middag of een leuke avond uit. Vandaag vertellen twee medewerkers van de stichting alles over hun werk. Entree is gratis.

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
30 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.