Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zangdienst in de Open Hof

Zangdienst in de Open Hof

Vandaag kan er weer samen gezongen worden in de Open Hof, aanvang 17.00 uur. Medewerking wordt verleend door de Christelijke Mannenkoor “Excelsior” uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het koor staat onder leiding van dirigente Ilona van Grondelle – de Kievit. En het orgel wordt bespeeld door Edwin Vooijs.

Als speciale gast is uitgenodigd fluitist Severin van Dijk. Al deze zangers en musici staan garant voor een mooi muzikaal uur, waarin vele geliefde samenzangliederen gezongen worden. Verder uiteraard koorzang en een instrumentaal optreden van Edwin Vooijs en Severin van Dijk.


Foto: Christelijke Mannenkoor Excelsior

Ook nu kunnen belangstellenden vooraf per email een complete liturgie toegestuurd krijgen. Dat kan door een mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com.

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis, maar aan de uitgang wordt er wel gecollecteerd i.v.m. de onkosten. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, telefoon 06 28 57 15 81

Wanneer?
2 februari 2020 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Leen Koster
06-28571581
leenkoster53@gmail.com
Locatie:
de Open Hof, Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.