Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Fotograaf Peter Hol

Koffie met... Fotograaf Peter Hol

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Fotograaf Peter Hol
Top foto's maken tijdens de vakantie? Kom dan naar deze editie van Koffie met... waar fotograaf Peter Hol alles vertelt over de digitale camera. De werking, het gebruik, de verschillende menu's, composities, alles komt aan bod. Peter legt veel uit aan de hand van zijn eigen werk. Neem vooral een eigen digitale camera mee voor het in de praktijk brengen van de tips en tricks. Entree is gratis.

Tip: bezoek de hele maand februari zijn expositie Un Peu du Tout in de bibliotheek!

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
6 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.