Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Organizer Wytske van Hoven

Koffie met... Organizer Wytske van Hoven

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Organizer Wytske van Hoven
Een opgeruimd en schoon huis, een netjes kantoor, genoeg uren in een dag en een minder volle agenda en tijd voor vrienden en familie. Wie wil dat niet? We hebben nieuws: het kan! Professioneel organizer Wytske van Hoven vertelt over haar werk en geeft veel tips. Entree is gratis.

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
13 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.