Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... over Senioren en Veiligheid

Koffie met... over Senioren en Veiligheid

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort.

Vandaag met Wijkagenten Ton Brouw en Danny Roodnat
In samenwerking met de Bibliotheek AanZet en de Politie organiseert gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een Koffie met... over Senioren en Veiligheid. Wijkagenten Ton Brouw en Danny Roodnat geven diverse tips om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van inbraak, oplichting of babbeltrucs. Aanmelden kan via melding@ambachtveilig.nl of bij de balie van de bibliotheek. Entree is gratis.

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | Let op: aanmelden is nodig!

Wanneer?
20 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
in het gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.