Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... over Duurzaamheid

Koffie met... over Duurzaamheid

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met... in het kort. Dus kom naar de bibliotheek en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers.

Vandaag met Wethouder Lafleur - over duurzaamheid
In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht. In gemeente Hendrik-Ido-Ambacht komt dit terug in thema's als klimaatadaptatie, afvalverwerking, recycling en energie. Hoe zullen we hier in de toekomst mee omgaan? Hoe denken de inwoners van de gemeente er zelf over? Wethouder Ralph Lafleur gaat er graag over in gesprek. De entree is gratis.

Praktische informatie
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
27 februari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.