woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Informatiebijeenkomst 'Fairtradegemeente'

Informatiebijeenkomst 'Fairtradegemeente'

11 december 2019
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

De werkgroep fairtradegemeente nodigt u uit voor een informatiebijeenkomst op woensdag 11 december 2019 om 19.00 uur  in het gemeentehuis. De gemeente wil graag uiterlijk 2022 een fairtradegemeente zijn. Tijdens deze eerste bijeenkomst gaan we in op het proces wat nodig is om een fairtradegemeente te worden en hoe u daarbij kunt helpen.

Wat kunt u deze avond verwachten?
Wethouder Ralph Lafleur heet u welkom en vertelt over de ambities van de gemeente. Prof. dr. Rob van Tulder,  van de Erasmusuniversiteit Vakgroep Business-Society-Management , neemt u op boeiende wijze mee in de wereld van Sustainable Development Goals (SDGs) en de relatie met de  fairtradebeweging. Regiomanager Ruud Lambregts vertaalt daarna dit 'wereldbeeld'  naar de dagelijkse praktijk en laat zien hoe u een bijdrage kunt leveren. Vertegenwoordigers van fairtradegemeente Ridderkerk zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en hun ervaringen te delen.

Volgorde van sprekers:
- Wethouder Ralph Lafleur
- Prof. dr. Rob van Tulder
- Ruud Lambregts

U kunt uw steentje bijdragen!
De werkgroep fairtradegemeente bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, het onderwijs, de kerken, de verenigingen, de winkeliers en de politiek. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst omdat wij zonder uw inzet ons doel niet kunnen bereiken. Wilt u zich aanmelden of hebt u vragen stuur dan een email.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Coördinator Floor van de Velde (werkgroep fairtradegemeente)

in het gemeentehuis

fjvandevelde@kpnmail.nl
Deel dit bericht met je vrienden!