Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zangdienst met regiokoor Adonai in de Open Hof'
08dec

Zangdienst met regiokoor Adonai in de Open Hof

Zondag 8 december 2019 vanaf 17:00 uur.

Vandaag kan er weer samen gezongen worden in de Open Hof, aanvang 17.00 uur.  Dit keer worden er advents- en kerstliederen gezongen. Als gastkoor zal deze middag het bekende Regiokoor Adonai uit Waddinxveen optreden. Dit koor is al meerdere keren te gast geweest in de Open Hof en staat garant voor prachtige koorzang. De bijbehorende beamerbeelden leveren zij zelf aan en zorgen voor een indrukwekkende presentatie van beeld en geluid.

Het koor wordt muzikaal bijgestaan door fluitiste Renate Hooijer en pianist Kees de Bruin. De muzikale leiding is in handen van dirigent Peter Burger, die ook deze middag het orgel zal bespelen.

Als samenzangliederen staan onder andere de volgende bekende titels geprogrammeerd: “Daar is uit ’s werelds duist’re wolken” - “Er is een God die hoort” - “Midden in de winternacht” en “Eer zij God in onze dagen”. Ook nu kunnen belangstellenden vooraf per email een complete liturgie toegestuurd krijgen. Dat kan door een mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com.

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis, maar aan de uitgang wordt er wel gecollecteerd i.v.m. de onkosten. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, telefoon 06 28 57 15 81

Contactinformatie:
Locatie: de Open Hof, Schildmanstraat 72a
Organisator: Leen Koster
Telefoonnummer: 06-28571581
Email:leenkoster53@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!