Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Coffee Drechtsteden'
05dec

Open Coffee Drechtsteden

Donderdag 5 december 2019, van 08:30 uur tot 11:00 uur.

Vandaag van 8.30 tot 10.30 uur treffen ondernemende mensen, bedrijven en organisaties uit de regio Drechtsteden elkaar bij Open Coffee Drechtsteden. Om elkaar te ontmoeten, hun kennis te delen, ideeën te bespreken, samen te werken en natuurlijk om zaken te doen.

Wil je weten hoe je meer verdient in minder tijd?
Kom dan naar de Open Coffee Drechtsteden. Hoor wat Bob Grande van Grande Creation voor je marketing kan doen en neem deel aan de gratis workshop vanaf 10.00 uur door Hans Jansen van de Open Doors Academy over Meer verdienen in Minder tijd.


Open Coffee Drechtsteden heeft als doel het verbinden van ondernemende mensen, bedrijven en organisaties. Wij bieden een inspirerend netwerkplatform om samenwerkingen te realiseren. Door verbinding en delen van kennis en netwerken wil Open Coffee Drechtsteden een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Bij Open Coffee Drechtsteden ontstaan relaties en samenwerkingsverbanden tussen mensen en organisaties, die elkaar eerder niet vonden.

Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld.


Aansluitend aan iedere netwerkbijeenkomst bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop of seminar van maximaal een uur. Deelname aan de workshop is gratis. Je moet je hiervoor echter wel aanmelden bij de workshopleider.

Opgeven voor de Netwerkbijeenkomst van Open Coffee kan via de website.

Foto: Fotostudio Peter Hol

Contactinformatie:
Locatie: Cascade, Hoge Kade 50
Organisator: Open Coffee Drechtsteden
Website:http://opencoffeedrechtsteden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!