Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'BC ꞌt Ambacht heeft plaats voor (thuis)bridgers'
18nov

BC ꞌt Ambacht heeft plaats voor (thuis)bridgers

Iedere maandag, van maandag 18 november 2019 tot en met maandag 25 mei 2020, van 19:30 tot 23:00 uur.

Bent u een zogenaamde thuisbridger en zou u uw krachten wel eens willen meten met andere bridgers? Maar ja... competitiespelen bij een vereniging is ook zo wat! (Misschien heeft u het wel eens geprobeerd en vond u het vervelend om zo nu en dan te moeten afschrijven. Want ja niet kunnen komen wordt “bestraft” met een lagere score waardoor een promotie niet doorgaat of een degradatie onvermijdelijk wordt.)

Daarom zijn we bij BC ꞌt Ambacht overgegaan op een ander systeem. Natuurlijk is er bij ons ook nog sprake van een competitie waarin u kunt promoveren en degraderen, maar u wordt niet meer gestraft, wanneer u – om wat voor reden dan ook – één of meerdere keren moet verzuimen. U krijgt een gemiddelde score over de laatste vijf keren dat u wel aanwezig was – de zogenaamde clubranking – en deze score blijft gewoon staan ook als u er niet bent. Promotie en degradatie vindt op deze manier iedere week plaats, waardoor u ook zeker weet dat u altijd op het niveau speelt waar u – gelet op uw clubranking – het beste “past”.

Denkt u na het lezen hiervan “dat wil ik wel eens proberen"
Onze gezellige bridgeclub heet u van harte welkom op één van onze clubavonden. Wij spelen – met ongeveer 50 paren - zowel op maandag- en dinsdagavond in cultureel centrum Cascade.

Wilt u meedoen bel dan naar mevr. Meta Rikkers via tel. 078-681 2886.
Wij starten om 19.30 uur (graag voor 19.15 uur aanwezig zijn)

U kunt de eerste drie avonden zonder enige verplichting en zonder enige kosten met onze club kennismaken. Natuurlijk hopen we dan, dat we u en uw partner na deze drie avonden kunnen verwelkomen als nieuwe leden.

Foto: BC 't Ambacht - De speelzaal

Contactinformatie:
Locatie: Cultureel centrum Cascade, Hoge Kade 50
Organisator: Bridgeclub 't Ambacht
Website:www.nbbclubsites.nl/club/16007


Deel dit bericht met je vrienden!