dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

De Speelfabriek week 3  (5-13 jaar)

De Speelfabriek week 3 (5-13 jaar)

19 augustus 2019
Van maandag 19 augustus 2019 tot en met vrijdag 23 augustus 2019
Van 09:30 uur tot en met 15:30 uur

Deze zomervakantie kunnen kinderen van 5 t/m 13 jaar zich vermaken met De Speelfabriek. Drie weken speelplezier in De Ridderhal.

Cees van Meerten, voorzitter van organisator Stichting Vrij Spel is nu al enthousiast: “We hebben dit jaar weer een mooi gevarieerd programma! De kinderen kunnen volop sporten, spelen en knutselen. En bij mooi weer zijn er waterspelletjes. Naast de vaste activiteiten, zoals tafelvoetballen, het luchtkussen en de XXL Lego is er dagelijks iets bijzonders te doen. Zo kunnen kinderen meedoen aan karate en judo. Een ander hoogtepunt zijn de workshops, zoals een fotolijstje maken, lipgloss en parfum maken en taarten versieren.”

Helden en schurken kamp
Ziet u in de week van 19 augustus superhelden en -schurken in het Baxpark? Schrik dan niet, want zij kamperen daar. Cees: “Misschien hebben kinderen hun krachten nog niet ontdekt. Tijdens dit kamp zullen zij daar achter komen en krijgen ze dus de kans om hun superpowers te verbeteren!”

Inzet
In de afgelopen jaren heeft De Speelfabriek een vaste plek in de Ambachtse zomers gekregen. “Een begrip in Ambacht. Dat merken we niet alleen aan de vele kinderen die ons weten te vinden, maar ook aan de donaties en de inzet van vele vrijwilligers”, zegt hij. “We zijn hen heel dankbaar, want zonder donaties en vrijwilligers kunnen wij niet bestaan.”

De Speelfabriek wordt gehouden van 22 t/m 26 juli, 29 juli t/m 2 augustus en van 19 t/m 23 augustus en is open van 9.30 tot 15.30 uur.
Een dagkaart kost € 3,00. Een weekkaart (5 dagen spelen) kost € 12,50.
Incl. elke dag bij de bar met je kaartje een gratis bekertje limonade!

Meer informatie vindt u op www.stichtingvrijspel.nl. Ook kunt u zich daar aanmelden als vrijwilliger.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting vrij spel

in de Ridderhal, Hoge Kade 60

www.stichtingvrijspel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!