maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

De Gezond en Fitheidsdag 60+

De Gezond en Fitheidsdag 60+

18 mei 2019
Van 09:30 uur tot en met 13:00 uur

Vandaag organiseert Hi5Ambacht in samenwerking met de gemeente de vierde editie van de Gezond en Fitheidsdag 60+. De gemeente stimuleert een gezonde leefstijl en de vitaliteit van ouderen. Het is fijn als oudere inwoners zo lang mogelijk gezond en zelfstandig kunnen leven en wonen in onze gemeente.

Tijdens de Gezond en Fitheidsdag 60+ kunt u zich onder het genot van een kopje koffie of thee laten informeren door verschillende sportaanbieders over hen aanbod in Hendrik-Ido-Ambacht (en omstreken). Daarnaast zijn op deze dag verschillende zorgaanbieders aanwezig waarbij u zich op het gebied van gezondheid kan laten testen en informeren.

Olga Commandeur (bekend van Nederland in Beweging!) zal deze gezellige dag openen en laat zien dat bewegen op alle leeftijden kan!
Gedurende de dag zijn er nog verschillende workshops waar u aan kunt deelnemen en demonstraties waar u van kunt genieten.

Entree = gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hi5 Ambacht

Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60

www.hi5ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!