maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Informatieavond over het broodfonds

Informatieavond over het broodfonds

16 mei 2019
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Ondernemers hebben een belangrijke positie in de maatschappij. Een sociale ondernemer zorgt niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. In het kader van het Actieplan Lokale economie organiseren de VAO en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht in samenwerking met de organisatie Broodfonds een informatieavond over het broodfonds.

Het broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Het is een solidair vangnet voor ondernemers. Bent u ondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht en wilt u meer informatie over het broodfonds of u hierbij aansluiten? Kom dan naar de informatieavond.

Wanneer:   16 mei 2019
Inloop:        19.00 uur
Start:           19.30 uur
Locatie:      Het gemeentehuis

Graag vooraf aanmelden bij Anouk van den Heuvel, accountmanager bedrijven, via email.
De bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

de VAO en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Gemeentehuis, Weteringsingel 1

a.vandenheuvel@h-i-ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!