maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

De Hollandse Derde Helft

De Hollandse Derde Helft

11 mei 2019
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag speelt ASWH de competitiewedstrijd tegen Achilles '29. Na de wedstrijd is de kantine het toneel van de Hollandse Derde Helft. En dan is er natuurlijk geen meer geschikte DJ dan DJ René om er een feestje van te maken! Waar we René kennen van de Tiroler Après Ski feesten in de regio, draait hij deze middag voornamelijk de meest feestelijke Hollandse Hits.

De kantine van ASWH wordt in Hollandse stijl aangekleed en is speciaal tot 21.00 uur open. Voor de kinderen zijn er aan het eind van de middag poffertjes te bestellen. Ook is de keuken langer open om het begin van de avond goed door te komen. Daarnaast kunnen de kinderen zich vermaken aan de kindertafel.

Uiteraard is dit gezellige feestje voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden van ASWH zijn van harte welkom.
De Hollandse Derde Helft start vanaf 17.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Voetbalvereniging ASWH

Sportpark Schildman, Reeweg 75

www.aswh.nl
Deel dit bericht met je vrienden!