dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Circus Bolalou

Circus Bolalou

08 mei 2019
Van woensdag 08 mei 2019 tot en met zaterdag 11 mei 2019
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

De jongste circusdirectie van Europa, het echtpaar Steffie en Dennis Bossle, is erin geslaagd binnen korte tijd een geheel circus uit de grond te stampen. Vorig jaar april zijn zij begonnen met een klein tentje en enkele wagens. Door een unieke show en het enthousiasme waarmee zij het publiek bespeelde bleek de formule een groot succes. Nu vinden zij het tijd om met een grotere tent en een nog spectaculairder programma op tournee te gaan langs Nederlandse dorpen en steden.

In het programma, klassiek zoals het hoort, vele dieren. Dennis presenteert prachtige Friese paarden, maar ook schattige pony’s. Daarnaast honden, maar ook lama’s en unieke mini-koeien in een gezamenlijke dressuur.
Ook artistiek ontbreekt het hooggeëerd publiek het aan niks, acrobaten in de lucht en in de piste laten hun hals wekkende kunsten zien.

Terug naar het wilde westen gaat men met een cowboyshow, lasso’s vangen, zweep slaan en zelfs messen werpen laat groot en klein op het puntje van de stoel zitten.
Natuurlijk ontbreekt ook de clown niet, die met zijn komische capriolen een ieder van een gulle lach zal voorzien.

Voorstellingen worden gegeven in de circustent op het parkeerterrein van sporthal de Ridderhal.

Woensdag 8 mei om 15:00 uur
Donderdag 9 mei om 16:30 uur
Vrijdag 10 mei om 19:00 uur
Zaterdag 11 mei om 15:00 uur

Voor de voorstelling op Vrijdag om 19:00 uur gelden speciale entreeprijzen. Men kan dan voor €10,- naar binnen ongeacht de leeftijd of zitplaats. Wilt u zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan online via www.circus-bolalou.nl
Daar vindt u ook alle info en entreeprijzen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Circus Bolalou

op het parkeerterrein van sporthal de Ridderhal aan de Hoge Kade

www.circus-bolalou.nl
Deel dit bericht met je vrienden!