dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Het geheim van Lin Shao (3-6 jaar)

Het geheim van Lin Shao (3-6 jaar)

01 mei 2019
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

Zterk kinderboeken heeft sinds een aantal jaar budoverhalen voor kinderen, geschreven door Jeroen Stoute. De waarden van budo (verdedigingssporten) zijn hierin op spelende wijze verwerkt. Deze ochtend bespreken we wat het betekent om voor jezelf op te komen.

Vandaag met: Het geheim van Lin Shao
Jeroen Stoute is Aikido leraar bij Aikido Vereniging Bushi Dojo. Hij heeft het boek Het geheim van Lin Shao geschreven. Het verhaal, de illustraties, de vragen en de tips in het boek helpen jonge kinderen nadenken over wat het betekend om voor jezelf op te komen. Deze ochtend vertelt Jeroen over deze tips en gaat met kinderen van 3 t/m 6 jaar in gesprek.

Deelname is gratis.
Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek of via de website

Afbeelding: Voorkant van het boek 'Het geheim van Lin Shao' geschreven door Jeroen Stoute

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!