Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kom kijken bij het 2e ASWH Walking Football toernooi'
24apr

Kom kijken bij het 2e ASWH Walking Football toernooi

Woensdag 24 april 2019, van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Vandaag organiseert voetbalvereniging ASWH het tweede Walking Football toernooi, wat voor deze editie omgedoopt is tot ASWH JUMBO Walking Football toernooi. Na afgelopen jaar een kleine opzet van dit toernooi georganiseerd te hebben, maken we het dit jaar net even iets groter. Aan het toernooi nemen nu acht teams deel, allemaal bestaand uit amateurverenigingen.

Bij een toernooi gaat het er natuurlijk altijd om wie de winnaar gaat worden. In het Walking Football is dat net even anders. Het toernooi wordt opgezet met in ons achterhoofd het oorspronkelijke idee van Walking Football. De doelgroep 60+ meer aan het bewegen krijgen op een leuke manier, in een andere omgeving en, ook belangrijk, met andere mensen. Het sociale aspect speelt mede een belangrijke rol in dit project. In dit toernooi zal het daar natuurlijk ook om draaien. Bij dit toernooi is dus iedereen de winnaar!

Het is natuurlijk wel leuk om te zien waar we nu staan sinds we zijn begonnen met Walking Football. Zijn we wat fitter geworden, spelen wij en de anderen het spelletje zoals bedoeld, zijn we wat tactischer/slimmer geworden, etc. etc.? Ja, dan komt toch even het wedstrijdgevoel naar boven maar daar moet het bij blijven.  Om te zorgen dat we allemaal toch wel de regels blijven volgen, hebben we ook scheidsrechters aangesteld om eventuele onduidelijkheden voor te zijn.

Zoals gezegd is dit toernooi omgedoopt tot het ASWH JUMBO Walking Football toernooi. JUMBO van Daalhuizen uit de Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht is de sponsor van dit toernooi. Een sponsor die de maatschappelijke verantwoordelijkheid van ASWH binnen de gemeente omarmt en graag dit jaar zijn naam aan het toernooi verbindt. Zij zullen tevens zorgen dat we voorzien worden van diverse versnaperingen op het toernooi. Overigens is JUMBO van Daalhuizen al weer voor het tweede seizoen lunchsponsor van het ASWH Walking Football team. Zij zorgen elke maandagochtend na afloop van de training voor een heerlijke lunch voor de deelnemers.
De  deelnemers aan dit toernooi zijn ASWH (Hendrik-Ido-Ambacht, 2 teams), Rijsoord (2 teams), Pelikaan (Zwijndrecht), VVOR (Rotterdam), PPSC (Schiedam) en vv Hillegersberg (Rotterdam).

U bent natuurlijk van harte welkom om bij dit toernooi te komen kijken.
Misschien is Walking Football ook wat voor u? Moet ik daar voor gevoetbald hebben? Welnee, nogmaals het belangrijkste is bewegen in een andere omgeving met andere mensen. Gegarandeerd dat dit, maar zeker ook de “Derde Helft” de groep heel goed doet. Het toernooi wordt gespeeld bij vv ASWH op Sportpark Schildman. De start is om 10.00 uur, we eindigen rond 13.00 uur. Voor meer informatie over Walking Football, zie de website of stuur een mail naar 60plus@aswh.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Sportpark Schildman, Reeweg 75
Organisator: Voetbalvereniging ASWH
Email:60plus@aswh.nl
Website:http://www.aswh.nl


Deel dit bericht met je vrienden!