maandag 1 maart 2021

Alles over Ambacht

Informatiebijeenkomst: Borstvoeding, de beste start

06 maart 2019
Van 19:45 uur tot en met 22:00 uur

Rivas Zorggroep houdt vanavond de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens deze bijeenkomst informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Cascade.

Informatie en vragen
De bijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’ staat onder begeleiding van een ervaren lactatiekundige. Bezoekers krijgen tijdens deze avond onder andere informatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte. Ook het combineren van werk met het geven van borstvoeding komt aan de orde. Er is tijdens de bijeenkomst ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Deskundige begeleiding
Ouders kunnen na de informatiebijeenkomst terecht bij Rivas voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag antwoordt de lactatiekundige per mail, telefonisch of zij maakt een afspraak voor advies aan huis.

Aanmelden en kosten
Deelname aan de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’ is mogelijk na aanmelding via borstvoeding@rivas.nl. De bijeenkomst is van 19.45 tot 22.00 uur en vindt plaats in het Cultureel Centrum Cascade. Deelname is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Rivas

Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 51

0900-8440

borstvoeding@rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!