dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Interactieve workshop van Zingen & Zo (Kinderen)

Interactieve workshop van Zingen & Zo (Kinderen)

25 januari 2019
Van 10:30 uur tot en met 11:00 uur

Ze komen er weer aan, de Nationale Voorleesdagen! Zo ook bij de Bibliotheek AanZet. Van 23 januari t/m 2 februari schenken we door middel van de leukste activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.
Ga bijvoorbeeld tijdens de interactieve workshop van Zingen & Zo zingend en dansend op reis door het Prentenboek van 2019, luister naar dit verhaal tijdens het Voorleesuurtje én knutsel zelf Een huis voor Harry. Kom je ook langs?

Kom vandaag naar de Interactieve workshop van Zingen & Zo – tijdens de interactieve workshop van Zingen & Zo gaan kinderen op avontuur door Een huis voor Harry. Al zingend, dansend en toneelspelend beleven ze de mooiste dingen en duiken ze in de wereld van emoties. De workshop is op vrijdag 25 januari van 10.30 tot 11.00 uur. Doe mee!

Praktische informatie
Wat:           interactieve workshop van Zingen & Zo
Datum:     Vrijdag 25 januari – van 10.30 tot 11.00 uur
Voor wie:  kinderen van 2 t/m 6 jaar
Toegang: gratis
Aanmelden via de website of aan de balie

Foto: Voorstelling Nationale Voorleesdagen 2018 met Zingen&Zo in bibliotheek Papendrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!