dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Samen zingen bij Vocal Popgroup Re-flax

Samen zingen bij Vocal Popgroup Re-flax

24 januari 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Op donderdag 24 januari organiseert Re-flax een open repetitie-avond
Je hoeft geen Amy Winehouse of Freddie Mercury te zijn om mee te doen. Iedereen die van zingen houdt, is van harte welkom. Of je nu zingt onder de douche, in de auto, op het werk, in het stadion, in de kroeg of met Kerst; zingen emotioneert, brengt herinneringen naar boven, maakt je blij.

Je kan het in je uppie doen, maar natuurlijk is het leuker met z’n allen. En dat kan heel goed bij Vocal Popgroup Re-flax, één van de beste popkoren van Nederland. Een grote groep mensen met een gezamenlijke passie: zingen. Elke donderdagavond repeteren in de rood fluwelen warmte van een echt theater. Kwaliteit staat voorop, maar plezier is minstens zo belangrijk. Met Re-flax kom je ook nog eens ergens.

Op TV in de finale van Korenslag, op een rivierboot met een aubade aan koning Willem-Alexander, in de Amsterdamse poptempel Paradiso of op festivals in heel Nederland en soms daarbuiten. Bij optredens steelt Re-flax de show. Streeft ze naar harmonie en dat kippenvelmoment of liever: een heleboel van die momenten. Dat doet ze door aandacht te hebben voor de kleinste details. Aandacht voor uitstraling, kleding, beweging, show, techniek in licht en geluid. Maar ook aandacht voor elkaar.

Re-flax is nu al zo’n 80 mannen en vrouwen groot, maar is op zoek naar nog meer gemotiveerde stemmen. Van bas tot sopraan. Kom naar de open repetitie op donderdag 24 januari tussen 20.00 en 22.00 uur in Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Aanmelden vooraf is niet nodig. Stap op het podium en ervaar de sensatie van het samen zingen. Heb geen angst; je hoeft geen noten te kunnen lezen of een stem als Beyoncé te hebben. Zing samen met Re-flax. Je wordt met open armen ontvangen.

Foto: Re-flax

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Vocal Popgroup Re-flax

Cascade, Hoge Kade 50

0623143595

secretariaat@re-flax.nl www.re-flax.nl
Deel dit bericht met je vrienden!