dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Kom luisteren naar 'Een huis voor Harry' (Kinderen)

Kom luisteren naar 'Een huis voor Harry' (Kinderen)

23 januari 2019
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

Ze komen er weer aan, de Nationale Voorleesdagen! Zo ook bij de Bibliotheek AanZet. Van 23 januari t/m 2 februari schenken we door middel van de leukste activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.
Ga bijvoorbeeld tijdens de interactieve workshop van Zingen & Zo zingend en dansend op reis door het Prentenboek van 2019, luister naar dit verhaal tijdens het Voorleesuurtje én knutsel zelf Een huis voor Harry. Kom je ook langs?

Kom vandaag luisteren naar Een huis voor Harry – Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Maar dan verdwaalt hij. Kan jij Harry helpen?

Op woensdag 23 januari van 15.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen luisteren naar dit aaibare verhaal. Na afloop van het voorlezen, ga je aan de slag om zelf een mooi huis voor Harry te maken. Wil Harry in jouw huis wonen?

Praktische informatie
Wat:          Kom luisteren naar Een huis voor Harry + knutselen
Datum:     Woensdag 23 januari – van 15.00 tot 16.00 uur
Voor wie:  kinderen van 2 t/m 6 jaar
Toegang: gratis
Aanmelden via de website of aan de balie

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!