dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Immanuel concert - Reni en Elisa Krijgsman

Immanuel concert - Reni en Elisa Krijgsman

21 december 2018
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

Vandaag nemen Reni en Elisa Krijgsman je tijdens de “Immanuel” tour 2019 mee in het verhaal van kerst. In een intieme sfeer genieten van prachtige luisterliedjes en natuurlijk zingen we samen de bekende kerstliederen. Het zal een mooie, hartverwarmende avond worden waarbij muziek, de sfeer en ambiance een geweldige bijdrage leveren en we stil staan bij God die een God van relatie is. Altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel.

De avond wordt geheel kerstsfeer afgesloten door, onder het genot van koffie, thee of warme chocolademelk met heerlijke kerstlekkernijen, samen met Reni en Elisa na te genieten. Kaartenkosten Euro 15,- pst. en zijn te reserveren via de website

Foto: Reni en Elisa

Deel dit bericht met je vrienden!