Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstmarkt in de Open Hof'
07dec

Kerstmarkt in de Open Hof

Vrijdag 7 december 2018, van 14:30 uur tot 20:00 uur.

De jaarlijkse traditie in de kerk De Open Hof, om een kerstmarkt te houden voor mensen die in de verdrukking leven, wordt ook dit jaar weer uitgevoerd. De steun is in 2018 voor Syrische vluchtelingen die in Syrië zelf en in de omringende landen in zeer gebrekkige omstandigheden proberen te overleven.

Activiteiten

 • Een loterij voor dit project.
  Vandaag begint met om 20:00 uur de trekking van de loterij. Winnaars krijgen hun prijs ook als ze niet aanwezig zijn. Informatie over de volgorde van de prijzen en de activiteiten op de kerstmarkt zal binnenkort op de website verschijnen. De hoofdprijs is een half uur vliegen boven Zuid Holland voor 2 personen met Jan Rijsdijk. Een lot kost € 1,-. Bij aankoop van 10 loten hebt u altijd een resultaat. Òf u hebt een prijs òf u kunt een prima fles projectwijn ophalen. U kunt 10 loten bestellen door € 10,- te storten op het Rabo nummer: NL45RABO 0397 6008 87 ten name van TAAKGROEP Z.W.O. GER.KERK bestemming: gift Syrië. Mail dan uw naam en adres naar davidscheele.hia@tele2.nl en u krijgt een papier met uw naam en de lotnummers zodra de betaling binnen is.
 • Kerststollen
  U kunt voor het goede doel kerststollen bestellen, recept van Gerrit Rijkens. De kerststol met eerste klas ingrediënten en amandelspijs weegt ca. 1 kg en kost € 12,-. Graag voor 5 december uw bestelling opgeven door een mail te sturen naar: gerrit.rijkens@xs4all.nl. Tijdens de kerstmarkt kunt u de bestelde kerststollen ophalen van 14.30 – 20.30 uur.
 • Kerststukjes
  Er worden ongeveer 160 kerststukjes gemaakt die allemaal verschillend zijn.Een speciale reputatie genieten deze sierlijke kerststukjes die voor redelijke prijzen in diverse prijsklassen verkocht worden. In de winkel bent u voor vergelijkbare creatieve kerststukjes vaak 4 keer zo duur uit. Ook kunt u planten zoals kerststerren en azalea’s kopen en verse bloemen.
 • Fotografie
  Een fotografe zal aanwezig zijn om van u, uw partner, uw kinderen een foto te maken.

Verdere activiteiten:

 • Z.W.O. met projectwijn en andere producten, mineralen, haak en breiwerk producten, schilderijen, Armeens snoepgoed kunt u er aantreffen.
 • Workshops. Veel en aantrekkelijk eten. De frituurpan draait op volle toeren, zelf gebakken brood en andere broodjes zijn aanwezig en er staat 30 l soep klaar.
 • Kerstbomen, tegen een scherpe prijs.
 • Kinderactiviteiten zodat u uw kinderen rustig een poos alleen kunt laten.
 • Er is een ruime keuze tweedehands boeken
  Ook dat aanbod heeft een reputatie verworven omdat de boeken in diverse groepen gesorteerd zijn. Kinderboeken, lectuur, wetenschap en techniek kunt u zo vinden zonder te verdwalen tussen romans of detectives. Ook nieuwe boeken van Boeketcetera zijn aanwezig.

Foto: De Open Hof - Kerststukjes

Contactinformatie:
Locatie: Schildmanstraat 72
Organisator: Open Hof Kerk
Website:http://www.deopenhof-hia.nl


Deel dit bericht met je vrienden!