woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Demo: Can You See The Bottom

Demo: Can You See The Bottom

17 november 2018
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Marjon Trap: Het project ‘Can you see the bottom’ is een fotografieproject dat ontstaan is door mijn betrokkenheid bij het probleem van plastic afval. Hierdoor ben ik anders gaan kijken naar het plastic afval dat ik tegenkwam. Het viel me op dat elk merk PET-fles zijn eigen karakteristieke bodem heeft. Door deze bodems te fotograferen met gebruikmaking van 2 technieken, ontstaan foto’s waarin je bijna niet meer herkent dat het om flessenbodems gaat. Het lijken kaleidoscopische juwelen van glas.

De flessen die ik voor het project gebruik zijn flessen voor eigen gebruik, maar ook flessen die ik op straat vind. Omdat het om afval gaat, fotografeer ik de flessen, zoals ze zijn: met krasjes, zand en soms zelfs schimmel. Hierdoor zijn ook flessen van hetzelfde merk uniek in hun verschijning.

Tijdens de demo op 17 november bij de Jong foto hobby art vertelt Marjon Trap meer over het project en de gebruikte technieken.

Foto: Marjon Trap

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Jong Foto Hobby Art en Marjon Trap

Winkelcentrum De Schoof 20

078-6475592

info@dejong-foto-hobby-art.nl dejong-foto-hobby-art.nl/agenda.html
Deel dit bericht met je vrienden!