woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Koffie met… Helene Toepoel

Koffie met… Helene Toepoel

15 november 2018
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

Helene Toepoel vertelt over de geschiedenis van de Sophiapolder
Deze morgen vertelt Helene Toepoel over de bijzondere geschiedenis van de Sophiapolder. De Sophiapolder is een klein eilandje in de rivier De Noord tussen Hendrik Ido Ambacht en Papendrecht. Waartoe heeft het vroeger gediend? En wat is er nu zoal te zien en te beleven?

Wandeling
Na afloop van deze koffie met..-bijeenkomst kunnen de aanwezigen samen een rondje Sophiapolder lopen. Als je hiermee mee wilt, is het belangrijk om stevig schoeisel aan te trekkend. De wandeling is ongeveer drie kilometer lang en gaat alleen door bij droog weer. Deelnemers worden met de pont naar het eiland gevaren.

Praktische informatie
Datum: 15 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Voor wie: iedereen
Toegang: gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht

Hoge Kade 52

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!