Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiebijeenkomst: Borstvoeding, de beste start'
14nov

Informatiebijeenkomst: Borstvoeding, de beste start

Woensdag 14 november 2018, van 19:45 uur tot 22:00 uur.

Rivas Zorggroep houdt vandaag de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding.

De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige. Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

De lactatiekundige beantwoordt ook de vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgen deelnemers deze avond antwoord.

Ook na de informatiebijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via email of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag beantwoordt de lactatiekundige de vraag per mail/telefonisch of maakt een afspraak.

Deelname aan de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’ is mogelijk na aanmelding via borstvoeding@rivas.nl.

Contactinformatie:
Locatie: in het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Hoge Kade 50
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Email:borstvoeding@rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!